Woodzs is een jong bedrijf dat is ontstaan door passie en liefde voor geleefde oude vintage meubels.  Door jaren lang ervaring opgedaan te hebben in het familie bedrijf, waar werd gewerkt met antieke meubels, is de passie ontstaan voor oude materialen met karakter en dit te combineren met nieuw design.

Onze collectie bestaat uit unieke veelal handgemaakte meubels, geproduceerd in Europa. Ook bieden we een collectie aan van Nederlandse Designers

Projecten

Wij voeren projecten uit voor bedrijven, instellingen, scholen, horeca en openbare instanties. In samenwerking met interieurdesigners realiseren we een passend totaalconcept.

Authentiek
Vintage
Retro
Design
Fair
Duurzaam

Meubels van natuurlijke materialen

Bij Woodzs zijn we kritisch op de materialen die we inkopen.  Zo werken we bijvoorbeeld met leer van buffels uit Italië. Dit leer staat bekend om zijn kwaliteit. En ons eikenhout is massief. De natuurlijke materialen die we gebruiken hebben al een heel leven achter zich. En dat mag je zien, want het maakt onze meubels uniek!

Oude materialen gecombineerd met nieuw design

Woodzs is gespecialiseerd in het combineren van oude materialen met karakter met nieuw design. Onze collectie bestaat uit meubels die qua kwaliteit en design een leven lang meegaan. Daarom werken we alleen met meubels gemaakt van duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

Hout
Leer
Staal

Project inrichtingen

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning? Moet uw horeca gelegenheid voorzien worden van meubilair en aankleding? Of heeft u andere interieur projecten die in een bepaalde sfeer moet worden ingericht?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken samen met diversen interieur designers en product ontwerpers. Samen zorgen wij voor een passend ontwerp helemaal naar u eigen smaak.

Hout
Leer
Staal